Η Κατοικία

Ιστορικά μια παραδοσιακή κυκλαδική έπαυλη χτισμένη το 1809, αυτή η πολυτελής βίλα έχει ανακαινισθεί και διαμορφωθεί με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, ενώ είναι διακοσμημένη και επιπλωμένη με αισθητική και άνεση ώστε να αποτελεί έναν ιδιωτικό παράδεισο στην καρδιά της Σαντορίνης.

Τοποθεσία

Η κομψή βίλα βρίσκεται στην άκρη των βράχων της καλντέρας, στην πρωτεύουσα της Σαντορίνης, τα Φηρά. Η προνομιακή της θέση προσφέρει πανοραμική θέα στην θάλασσα, το ηφαίστειο και την γραφική πόλη των Φηρών, ενώ παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Η ΒΙΛΑ

Η βίλα διαθέτει τρία ιδιωτικά υπνοδωμάτια όλα με το δικό τους εσωτερικό μπάνιο. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η ευρύχωρη τραπεζαρία και το άνετο καθιστικό είναι όλα σχεδιασμένα και επιπλωμένα ώστε να παρέχουν διαμονή υψηλών προδιαγραφών σε ένα κομψό περιβάλλον.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της επίσκεψης ενός μοναδικού νησιού στο σπίτι των ονείρων σας. Οι εγκαταστάσεις και οι παροχές της βίλας εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή.

ΤΟ ΝΗΣΙ

Ένα νησί φτιαγμένο από λάβα, περιτριγυρισμένο από την λαμπερή θάλασσα του Αιγαίου. Ανακαλύψτε τις φυσικές ομορφιές της Σαντορίνης, απολαύστε τις ξεχωριστές δραστηριότητες που προσφέρει και γνωρίστε την κουλτούρα, την ιστορία και τους ανθρώπους της.